Nytt

19.04.23

Hva skulle vi gjort uten VitaePro?

Tresmaken der bak fikk overhånden etter seks timer på en steinhard toft i en gammel robåt utenfor Ringshaugodden i Tønsberg. Det får man ta når man skal lage film for VitaePro i regi av Smallfilm. Fem filmer totalt - norsk og svensk med nordnorske og göteborgske replikker fra meg, mens den finske, danske og nederlandske filmen blir dubbet. Forhåpentligvis blir mimetalentet mitt skjult i skjegget.


24.03.23

Nytt musikkprosjekt: The Outfit!

Østlandet trenger mer southern rock og americana. Derfor har vi startet et nytt musikkprosjekt med fokus på akkurat det. Gitarbaserte låter fra Chris Stapleton, Bruce Springsteen, Lynyrd Skynyrd, Jason Isbell, Allman Brothers, Steve Earle med flere hører du snart fra en scene nær deg!


16.06.22

Kommer Neste sommer

Det ble to innspillingsdager som bryggepubinnehaveren Tommy i sjøkanten i Drøbak. Resultatet kan avnytes i syvende episode av sesong 12 og en eller annen gang i løpet av den avsluttende sesong 13.


08.04.22

Stemmen er der!

I går hadde vi den første øvinga med Nordnorsk svisketrio etter at jeg fikk kreftdiagnosen. Det gikk faktisk ganske bra å synge! Det ble litt krøll i halsen når jeg skulle opp til de høyeste toppene, men jeg regner med (håper) at det kommer seg enda mer.


05.04.22

Ny hjemmeside

Etter å ha brukt kjedelige pdf:er og linker til showreels på Youtube for å kommunisere med oppdragsgivere bestemte jeg meg, i går faktisk, for å lage en enkel hjemmeside for kulturarbeider Steffensen. Fikk samla sammen noen bilder, screenshots og videoer og bakte det hele sammen i One.coms web site builder. Enkelt og greit og med den funksjonaliteten jeg trenger. Selve bloggen blir av det manuelle slaget, så vi får vel se hvor ivrig jeg kommer til å bli med oppdateringene ...


05.04.22

Kreften i kjeften

I november 2021 fikk jeg beskjed om at den der halsmandelen som klødde og gjorde vondt var full av kreft. En måned etter diagnosen fikk jeg den første stråledosen av 36 på Radiumhospitalet i Oslo. Jeg var i behandling med stråling og cellegift frem til den 2. februar, og nå er jobben min mest å bli frisk igjen.

Livet ble satt på pause og det var ikke aktuelt å prøve meg som skuespiller. Dessuten hadde jeg en slange for sondemat i nesen, så jeg HADDE jo faktisk kunnet spille kreftpasient.

Kroppen kommer seg sakte men sikkert, men skjegget har fått seg en støkk. Der det før vokste et frodig skjegg er det nå slett som ei barnerompe. Det eneste som er igjen er barten, en soulpatch og kinnskjegg. Håper resten kommer tilbake etter hvert. Jeg brukte å si at det var skjegget som fikk rollene mens jeg var med for å snakke.